Banja Luka

Večeras u Banjaluci svečano otvaranje novog mosta

U Banjaluci će večeras biti otvoren novi most na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta, koji će znatno rasteretiti saobraćaj u ovom dijelu grada. Svečanom otvaranju prisustvovaće predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić….

U Banjaluci će večeras biti otvoren novi most na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta, koji će znatno rasteretiti saobraćaj u ovom dijelu grada.

Svečanom otvaranju prisustvovaće predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Most je dug 80, a širok 14 metara i povezuje istočni i zapadni tranzit. Novi most je nedavno uspješno prošao test opterećenja. Tokom testa, na mostu su se u isto vrijeme na takozvanim najkritičnijim tačkama našla četiri kamiona sa ukupnim teretom od 120 tona.

Otvaranje je zakazano za 21 čas.

Slične objave

Planirana isključenja za srijedu, 17.07.2019 godine

J K

Ginekolozi iz Evrope biciklima došli u Banjaluku

M.

Planirana isključenja električne energije za utorak, 23.07.2019 godine

J K

Ostavite komentar