Auto-moto Noviteti

Toyota predstavila novu specijalnu verziju Hiluxa – Foto

Ovaj model biće dostupan u opcijama sa dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab), kao i sa ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti, a u prodaji će se naći od avgusta.

Ovaj model biće dostupan u opcijama sa dvostrukom i ekstra kabinom (Double Cab, Extra Cab), kao i sa ekskluzivnim karakteristikama spoljašnjosti i unutrašnjosti, a u prodaji će se naći od avgusta.

Delovi spoljašnjosti su u završnoj crnoj i tamno sivoj farbi, uključuju prednji gornji deo rešetke, okvir svetala za maglu i zaštitnu ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i zaštitnu ploču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojne, 18-inčne felne od lake legure sa mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne felne od lake legure.

Nova verzija Toyotinog terenskog pikapa nudi jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na komandnoj tabli i oblogama vrata, na upravljaču, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju.

Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn sa belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS) dostupan je u svim nivoima opreme.

TSS uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS – Pre-Collision System) sa dnevnom i noćnom detekcijom pešaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC – Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA – Road Sign Assist) i upozorenje o nenamernom napuštanje trake (LDA – Lane Departure Alert) sa funkcijom kočenja koja se aktivira zbog neželjenog kretanja.

Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019. i nadograđene Hilux verzije biće dostupne širom Evrope od avgusta, kada će biti saopštene i cene.

B92

Slične objave

Škoda stimuliše zaposlene da koriste elektroautomobile – niče 7.000 punjača

V.R.

Bentley Bentayga Bengala

V.R.

Aston Martin otkrio dizajn DBS GT Zagato

V.R.

Ostavite komentar