Tehnologija World-wide-web

Spotify imitira radio program: Plejliste za vozače

Spotify je predstavio novu plejlistu pod imenom Your Daily Drive, u okviru koje sa muzikom kombinuje kanale koji se bave informativnim programom.

Spotify je predstavio novu plejlistu pod imenom Your Daily Drive, u okviru koje sa muzikom kombinuje kanale koji se bave informativnim programom. Lista će u početku biti dostupna samo korisnicima u SAD-u, a iz kompanije kažu da je posebno zgodna za one koji voze na dugačkim relacijama, te imaju potrebu za sadržajima koji ih drže budnim.

Za informativni deo će biti zaduženi The Wall Street Journal, NPR i Public Radio International, koji će obezbeđivati audio klipove sa vestima. Zamišljeno je da se plejlista ažurira tokom čitavog dana, što je osnovna razlika u odnosu na druge plejliste na platformi koje se ažuriraju jednom nedeljno, u najboljem slučaju jednom dnevno.

Nova plejlista pridružuje se drugim Spotify tačkama za promovisanje podcast programa, a radi se na još pet listi koje će biti orijentisane samo na podcast, te programe koji imaju voditelje, baš kao u zlatno doba radio programa.

Izvor: The Verge

Slične objave

Tezos: Bitkoin rival čija vrijednost raste vrtoglavom brzinom

V.R.

Tokom prve polovine godine na smartfon aplikacije je potrošeno 39,7 milijardi dolara

V.R.

Šta će reći Tramp: Apple seli “rende” iz Teksasa u Kinu

V.R.

Ostavite komentar