Sport Vaterpolo

Savić saopštio spisak za Svjetsku ligu: “Delfini” bez Rašovića

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak od 15 igrača za završni turnir Svetske lige u Beogradu. Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Randjelović, Miloš Chuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Radomir Drašović,…

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak od 15 igrača za završni turnir Svetske lige u Beogradu.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Randjelović, Miloš Chuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Radomir Drašović, Strahinja Rašović.

Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača, ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo (prvo mesto i plasman na OI u Tokiju, prim. aut)“, izjavio je Savić za sajt Vaterpolo saveza.

Finalni turnir Svetske lige održava se na Tašmajdanu od 18. do 23. juna, srpski tim turnir grupnu fazu počinje protiv Australije, a potom slede dueli protiv Hrvatske i Kazahstana.

Srbija će sve utakmice igrati od 21 sat.

Slične objave

Tadić: Ako si dobar igrač, nije bitna pozicija

Z.K

Šoutajm nokautirao Vonderboja

V.R.

Mišelin spremio nove gume za Katar

Z.K

Ostavite komentar