Fudbal Sport

Zidan želi samo Pogbu

Zinedin Zidan želi da ojača vezni red Real Madrida dovođenjem Pola Pogbe iz Mančester Junajteda. Nakon što je Real Madrid pojačao napad potpisima Luke Jovića i Edena Azara,čija se zvanična predstavljanja očekuju sutra i prekosutra, na red je došla i rekonstrukcija veznog reda. Pol Pogba se nameće kao idealno rešenje,…

Zinedin Zidan želi da ojača vezni red Real Madrida dovođenjem Pola Pogbe iz Mančester Junajteda.

Nakon što je Real Madrid pojačao napad potpisima Luke Jovića i Edena Azara,čija se zvanična predstavljanja očekuju sutra i prekosutra, na red je došla i rekonstrukcija veznog reda. Pol Pogba se nameće kao idealno rešenje, ako se u obzir uzmu njegovi igrački kvaliteti kao i nezadovoljstvo u Junajtedu.

Jedini problem za Zidana bi moglo da predstavlja visoko obeštećenje koje bi Real Madrid morao da plati Mančester Junajtedu u visini od 150 miliona eura, što u Realu smatraju da je previše. Rešenje bi se moglo pronaći u potpisivanju višegodišnjeg ugovora, najverovatnije na šest godina, ali da Pogba prihvati slabije finansijske uslove u odnosu na koje ima u trenutnom klubu.

Još jedna olakšavajuća okolnost bi bila Pogbino poznavanje španskog jezika, zahvaljujući činjenici da njegova žena dolazi iz Bolivije, što bi mnogo ubrzalo period adaptacije na život u španskoj prestonici.

Slične objave

Kirjos: Novak Đoković? Ko je to?

Z.K

Valverde otkrio Mesijevu “tajnu” za dominaciju pred El Klasiko

Z.K

“Sergej i Kežman su pristali na transfer”

Z.K

Ostavite komentar