Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy M40 objavljen: Infinity-O displej, Snapdragon 675

Samsung je proširio svoju M liniju telefona, a najnoviji dodatak stiže u vidu Galaxy M40 modela.

Samsung je proširio svoju M liniju telefona, a najnoviji dodatak stiže u vidu Galaxy M40 modela. Telefon je upravo ozvaničen uz Infinity-O displej, tri kamere na poleđini i sposobni Snapdragon 675 čipset.

Samsung Galaxy M40 koristi 6.3-inčni PLS displej, sa otvorom u gornjem levom uglu za 16MP selfi kameru. U odsustvu tradicionalne slušalice, telefon koristi Screen sound tehnologiju koja transformiše displej u zvučnik.

Telefon koristi Snapdragon 675 čipset u tandemu sa 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, koji se može proširiti do 512GB uz pomoć microSD kartice. Baterija je kapaciteta 3500mAh, a puni se uz pomoć 15W punjača, koji je USB-C kompatibilan.

Na poleđini se nalazi 32MP glavna i 8MP ultraširoka kamera, kojima pomaže 5MP depth senzor. Telefon može da snima video do 4K rezolucije, a sposoban je i Super slow-mo @ 240fps. Tradicionalni senzor otiska prsta je takođe smešten na poleđini.

Samsung Galaxy M40 će biti dostupan u Midnight Blue i Seawater Blue bojama, sa početnom cenom od oko 290 dolara (na tržištu Indije). Cena i dostupnost za ostala globalna tržišta nisu objavljeni.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Microsoft predstavio Windows 10X, OS za uređaje sa dva ekrana

D V

Pojavile se ključne specifikacije čipseta Lenovo Z6 telefona

D V

Zašto bi društvene mreže trebalo da zamijenite papirom i olovkom?

V.R.

Ostavite komentar