Region Vijesti

Kosovska policija aktivirala “Čelični prsten” na sjeveru

Kosovska policija aktivirala je u utorak uveče akciju “Čelični prsten”, koja podrazumeva blokadu putnih pravaca i kontrolu vozila i lica, pošto se traga za vozačem kombija crvene boje kragujevačkih registarskih oznaka. Regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović, izjavio je za Radio Kontakt Plus da je u utorak oko 19…

Kosovska policija aktivirala je u utorak uveče akciju “Čelični prsten”, koja podrazumeva blokadu putnih pravaca i kontrolu vozila i lica, pošto se traga za vozačem kombija crvene boje kragujevačkih registarskih oznaka.

Regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović, izjavio je za Radio Kontakt Plus da je u utorak oko 19 i 20 u selu Jošanica, u opštini Leposavić, kosovska policija pucala u gume jednog kombi vozila, nakon što je vozač tog vozila odbio da se zaustavi i krenuo u bekstvo.

Kombi se velikom brzinom udaljio od policije koja je pokušala da ga zaustavi.

“Niko nije povređen u ovom incidentu. Identifikovali smo jednu osobu koja je osumnjičena i tragamo za njom”, rekao je Radović.

Naveo je da je posle ovog incidenta kosovska policija aktivirala tzv. “Čelični prsten” kako bi pronašla osobu koja je u bekstvu.

RTS

Slične objave

UN: Poginulo 19 naših zaposlenih, zastave na pola koplja

M.

Han i Vučić razmatraju novonastalu situaciju

D V

VELIKI POŽAR U BANJALUCI: Vatra guta fabriku namještaja, stigla Hitna pomoć

M.

Ostavite komentar