Ex Yu

Golišava fotka djevojke iz zagrebačkog tramvaja postala hit na internetu

NA POPULARNOJ Facebook stranici iz komšiluka, Slavorum objavljena je fotografija iz, kako se čini, zagrebačkog tramvaja koja je veoma brzo postala hit zahvaljujući djevojci koja pozira na njoj. Fotografija prikazuje djevojku u bijeloj majici te u, čini se prema fotografiji, samo gaćicama kako nagnuta gleda kroz prozor. “Improviziraj. Prilagodi se. Savladaj vrućinu…

NA POPULARNOJ Facebook stranici iz komšiluka, Slavorum objavljena je fotografija iz, kako se čini, zagrebačkog tramvaja koja je veoma brzo postala hit zahvaljujući djevojci koja pozira na njoj.

Fotografija prikazuje djevojku u bijeloj majici te u, čini se prema fotografiji, samo gaćicama kako nagnuta gleda kroz prozor. “Improviziraj. Prilagodi se. Savladaj vrućinu u Hrvatskoj”, opis je uz objavu.

Just Slav GirlsImprovise. Adapt. Overcome heat in Croatia.

Gepostet von Slavorum am Dienstag, 11. Juni 2019

Fotografija je u samo nekoliko sati prikupila više od 11 hiljada lajkova i mnoštvo komentara.

“Pfff… A kad ja putujem javnim prevozom, samo neke bakice. Neki tipovi imaju svu sreću”, “Savladala je jednu vrstu vrućine, no stvorila drugu”, “To je zato što su u Hrvatskoj ljudi toliko siromašni da neke djevojke moraju ići samo u majicama”, “Iako na prvi pogled, jedna obična, poluerotska slika, u suštini se radi o slojevitom prikazu prednosti i ljepote homogenog, monokulturalnog društva i života u ambijentu koje ono nosi. Usudio bih se reći, klasični fellinijevski kadar. Bože, hvala ti što sam Hrvat”, “Toplinski udar u Zagrebu”, bili su samo neki od komentara.

Index

Slične objave

Gocin Raša flertuje na instagramu! Pojavio se dokaz!

V.R.

Pobjednici dana: Dječak i djevojčica u centru Beograda sa transparentima protiv rijalitija

J K

Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Bračni nesporazum u Barseloni

V.R.

1 Komentar

ukc Juni 12, 2019 at 1:46 pm

Malo bolje zagledajte – fotošop

Odgovori

Ostavite komentar