Uncategorized

Dinamični email u Gmailu će biti dostupan svima od 2. jula

U pokušaju da izmijeni tradicionalni statični dizajn emaila, Google je kreirao dinamični e-mail za Gmail čineći ga korisnijim i interaktivnijim.

U pokušaju da izmijeni tradicionalni statični dizajn emaila, Google je kreirao dinamični e-mail za Gmail čineći ga korisnijim i interaktivnijim. Ovo uključuje radnje kao što su vršenje akcija ditrektno u okviru same poruke, poput popunjavanja kvizova i upitnika, pretrage kataloga ili odgovaranja na komentare.

Dinamični email omogućava pošiljaocima da sami ugrade AMP u poruke, čime se poruke čine aktivnijim i ažuriranim najnovijim informacijama.

Poslovanja takođe već koriste dinamične e-mailove kako bi svoju elektronsku poštu načinili relevantnijom (među njima su Booking.com, Despegar, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest, redBus i drugi).

Poput ostatka Gmaila, dinamični email je obezbeđen zaštitom privatnosti i sigurnosti. Google je objavio da će Dynamic email u Gmailu biti dostupan svima od 2. jula, a biće omogućen podrazumevano za sve domene.

Izvor: Fonearena

Slične objave

Pojavile se specifikacije šest kamera dolazećeg Sony telefona

V.R.

Peruničić objavio spisak reprezentativaca

Z.K

Kupaći kostimi: Povratak u osamdesete

V.R.

Ostavite komentar