Region Vijesti

Vučić: Nema opravdanja, 19 najjačih zemalja napalo je malu zemlju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao da NATO agresija na našu zemlju nije imala i neće ni post festum dobiti opravdanje. On je dodao da je naša zemlja sada na drugačijem putu i gleda u budućnost. Vučić je u Lučanima u izjavi novinarima upitan da prokomentariše izjavu generalnog sekretara NATO Jensa…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao da NATO agresija na našu zemlju nije imala i neće ni post festum dobiti opravdanje.

On je dodao da je naša zemlja sada na drugačijem putu i gleda u budućnost.

Vučić je u Lučanima u izjavi novinarima upitan da prokomentariše izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga da je napad na SRJ bio opravdan, naglasio da je 19 najjačih zemalja napalo malu slobodarsku zemlju i nanelo joj veliku štetu od koje se i dalje oporavljamo.

On je rekao da ne kaže da je naša politika bila tada najbolja i pametna, ali da se sada nalazimo na drugačijem putu i gledamo u budućnost.

„Neću samo da kukam i stičem poene na tome što ću nekoga vređati. Ja sam za sve kriv, svakome u ovoj zemlji. Moj posao je da to slušam. Stvari se menjaju i hoću da se bavimo više budućnošću, nego prošlošću“, poručio je Vučić.

Podsetio je da on bombardovanje naziva pravim imenom – zločinom, i da se tek, od kada je postao predsednik, obeležava agresija na našu zemlju i odaje počast žrtvama.

Slične objave

Nigerija: Najmanje 65 ljudi poginulo u napadu Boko Harama

D V

Nesreća kod Trnova: Preticao kolonu, pa udario u vozilo iz suprotnog smjera

D V

Blagić ugrozio bezbjednost Vigemarku?

D V

Ostavite komentar