Republika Srpska / BiH Vijesti

Sjednica tajna, Izvještaj javan

Bezbjednosna situacija zadovoljavajuća, to je danas rekao na zatvorenom dijelu sjednice Narodne skupštine Republike Srpske ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač. Šta se dešavalo na zatvorenoj sjednici i o kakvim informacijama je riječ koje nose oznaku tajnosti najbolje je ilustrovala poslanica PDP Jelena Trivić. Ona je na tviteru objavila:…

Bezbjednosna situacija zadovoljavajuća, to je danas rekao na zatvorenom dijelu sjednice Narodne skupštine Republike Srpske ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Šta se dešavalo na zatvorenoj sjednici i o kakvim informacijama je riječ koje nose oznaku tajnosti najbolje je ilustrovala poslanica PDP Jelena Trivić.

Ona je na tviteru objavila: – Raspravljamo o bezbjednosti na sjednici zatvorenoj za javnost, a Izvještaj o stanju bezbjednosti javan i stoji na sajtu Narodne skupštine Republike Srpske.

 Ovo nije bio jedini apsurd zatvorene sjednice NSRS.

Zanimljivo je da je u vrijeme trajanja zatvorenog dijela sjednice bila zatvorena i press soba u kojoj su bile zaključane lične stvari skupštinskih izvještača, koji su izvještaj o stanju bezbjednosti ranije obradili jer je bio na sajtu NSRS.

Nije poznato kome je trebala tolika drama oko zatvorene sjednice NSRS, kada je izvještaj koji je čitao Lukač poslanicima odavno javan.

BN TV

Slične objave

Seizmolozi otkrivaju PRIJETE LI BiH novi zemljotresi

M.

Pokrali donaciju Srbije Srebrenici

D V

Završena prva “Parada ponosa” u BiH: “Ruka pored ruke od Sarajeva do Banje Luke”

M.

Ostavite komentar