Banja Luka

Lepa Brena na banjalučkom Trgu Krajine 6. jula

Finale “10 ’ladnih Nektara” i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene. Ljubitelji “Nekar” piva imaju priliku da do 30. juna iskušaju svoju sreću, a već 6. jula 2019. godine u velikom finalu saznaćemo…

Finale “10 ’ladnih Nektara” i veliko izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, održaće se 6. jula na Trgu Krajine, a za sve vjerne pivopije poseban poklon – koncert Lepe Brene.

Ljubitelji “Nekar” piva imaju priliku da do 30. juna iskušaju svoju sreću, a već 6. jula 2019. godine u velikom finalu saznaćemo imena vlasnika novih četverotočkaša i to 2 x Porsche Cayman 718 (982) i 1 x Porsche Boxter 718.

Sve što je potrebno za učešće, u izboru za glavne nagrade, jeste sakupiti deset crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki “Nektar” piva i poslati ih u koverti sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka, sa naznakom „Za nagradnu igru – 10 ‘ladnih Nektara“.

Ispravno popunjene koverte moguće je ubaciti i u jednu od posebno dizajniranih kutija koje je nalaze u svim većim tržnim centrima i na taj način se može učestvovati u igri besplatno.

Slične objave

“Dual” radar lovi vozače do kraja jula na području Banjaluke

M.

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za utorak, 06.08.2019

J K

Grad Banja Luka predstavio Viber stikere, žene tvrde da ih jedan predstavlja na seksistički

M.

Ostavite komentar