Banja Luka

Treninzi na otvorenom sve do kraja mjeseca

Najmasovniji treninzi na otvorenom “Fitnes ljeto 2019”, osmu godinu za redom, održavaju se u parku Mladen Stojanović u Banjaluci. Sve do 30. juna najveći park u gradu, svako veče biće mjesto za dobre treninge, sticanje zdravih navika, a sve uz instrukcije pet licenciranih trenera i naravno dobru zabavu. Kolekitvnom vježbanju…

Najmasovniji treninzi na otvorenom “Fitnes ljeto 2019”, osmu godinu za redom, održavaju se u parku Mladen Stojanović u Banjaluci.
Sve do 30. juna najveći park u gradu, svako veče biće mjesto za dobre treninge, sticanje zdravih navika, a sve uz instrukcije pet licenciranih trenera i naravno dobru zabavu.

Kolekitvnom vježbanju najviše su se obradovale dame, kojima je ovo,kažu, odlična priprema za odlazak na more.

Predsjednica Udruženja za sport i rekreaciju “L-fit” Lidija Ljubičić ističe da se broj učesnika povećava iz godine u godinu, kao i da se svijest građana o značaju fizičke aktivnosti podigla na viši nivo. Besplatni treninzi počinju svako veče u 19 časova.

– Cilj je isti kao prethodnih godina, da u ove tri sedmice razdrmamo grad, da stičemo zdrave životne navike koje su se malo izgubile u ovom brzom tempu života. Fitnes nije bauk, bitno je samo malo dobre volje, a svi koji provedu sa nama tri sedmice shvatiće da im vježbanje ušlo u krv. Psihologija je dokazala da je vježbanje lakše i efektnije u grupi, pa je ovo ujedno i prečica do sticanja navika koje pomažu vašem zdravlju i čine da se ljepše osjećate – istakla je Ljubičićeva.

Program vježbanja je prilagođen svima, od početnika do onih koji su u treningu.
SrpskaInfo

Slične objave

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za nedjelju, 15.09. i ponedjeljak, 16.09.

J K

Privremena sanacija klizišta na Vrbasu do kraja godine

M.

NOVINA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: „Porodični saradnik“ za jaču porodicu

Z.K

Ostavite komentar