Hronika Vijesti

Pijani mladići lupali flaše na putu

D.S. (27), S.M. (27), Ž.J. (22) i N.R. (24), svi sa područja Teslića, uhapšeni su juče jer su iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini iznijela barsku stolicu na regionalni put Teslić-Podjezera, gdje su sjedila, galamila i lupala flaše. Izvršenim alkotestiranjem kod lica N.R. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od…

D.S. (27), S.M. (27), Ž.J. (22) i N.R. (24), svi sa područja Teslića, uhapšeni su juče jer su iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini iznijela barsku stolicu na regionalni put Teslić-Podjezera, gdje su sjedila, galamila i lupala flaše.

Izvršenim alkotestiranjem kod lica N.R. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 14 g/kg, kod lica D.S. od 1,87 g/kg, kod lica Ž.J. od 1, 54 g/kg, dok je kod lica S.M. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 35 g/kg.

“Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedena lica su puštena na slobodu i istima su uručeni prekršajni nalozi iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih fukcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

NN

Slične objave

Dječaci ubili penzionere zbog DESET EVRA

M.

“Ako nešto ne učinimo uskoro ćemo imati zastavu velike Albanije u blizini Pančičevog vrha”

M.

“Neka Milorad obuče uniformu!”

M.

Ostavite komentar