Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Obustava saobraćaja u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića

U cilju promocije nemotorizovanog saobraćaja do ponoći će biti obustavljen saobraćaj u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Trga srpskih vladara. Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog magle. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih…

U cilju promocije nemotorizovanog saobraćaja do ponoći će biti obustavljen saobraćaj u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Trga srpskih vladara.

Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog magle. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina skrećemo pažnju na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Na magistralnom putu Banja Luka-Crna Rijeka u mjestu Surjan zbog odrona na kolovoz, saobraćaj se odvija otežano, jednom saobraćajnom trakom.

Zbog radova u tunelu Vranduk dva, na magistralnom putu Zenica-Nemila, saobraća se jednom trakom naizmjenično. Tokom dana, zbog pojačane frekvencije vozila na ovoj dionici, dolazi do formiranja dužih kolona u oba smjera.

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Iz bezbjednosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Slične objave

MIG 29 nadlijeće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva

M.

Stejt Department: u Hrvatskoj raste verska netrpeljivost

D V

Policija poslala 2.000 poruka mušterijama albanske narko grupe

V.R.

Ostavite komentar