Region Vijesti

Kćerka vozača kamiona koji je UBIO DJEVOJČICE moli za razumijevanje

Kamion se brzinom od 90 na sat zaletio na odmaralište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata.hr kako bi porodicama poginulih djevojčica javno izrazili suučešće. – Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kćerka sam vozača koji je…

Kamion se brzinom od 90 na sat zaletio na odmaralište Sjever kod Novske.

Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata.hr kako bi porodicama poginulih djevojčica javno izrazili suučešće.

– Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kćerka sam vozača koji je skrivio saobraćajnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti saučešće porodicama nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše porodice. Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira – piše u pismu kćerke vozača kamiona.

Ona je dodala da je njen tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio porodicu.

– Školovao je mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam šta mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenije saučešće porodicama djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke – napisala je Ivana.

SrpskaInfo

Slične objave

I Daut Haradinaj pozvan u Specijalni sud

M.

Šarović: – Opcija izguravanja SNSD-a iz vlasti postoji, bez ikakve dileme

M.

“Policija će biti kriva ako izbije bilo kakav haos”

V.R.

Ostavite komentar