Fudbal Sport

Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače. Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS. Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu…

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače.

Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS.

Kako preno “Mozzart“, Partizan se našao u ovom problemu jer nije izmirio ranija dugovanja, koja su ustanovljena na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa.

U istom poblemu se nalaze još neke ekipe iz Superlige poput Rada, a tu su i ekipe Zemuna, Dinamo Vranja i Borca iz Čačka koji će se od sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Ipak očekuje se da ekipa iz Humske u skorije vreme reši ovaj problem da bi mogla da završi transfere Dominika Dinge i Aleksandra Lutovca.

Slične objave

Srbija na korak od Olimpijskih igara u Tokiju

V.R.

Zvezda na Bajern, Totenhem i Olimpijakos!

V.R.

“Srbija je bila prejaka, kao da je neko ugasio svetlo poslije prvog seta”

Z.K

Ostavite komentar