Sport Tenis

“Ne vidim kako Federer ima šanse protiv Nadala”

Britanka En Kjotavong i Amerikanac Džim Kurijer pričali su o polufinalu Rolan Garosa između Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Nadal i Federer će odigrati 39. međusobni duel u karijeri u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske. Bivši Fed kup kapiten reprezentacije Velike Britanije Kjotavong ima jasnog favorita. “Srce i glava mi kažu…

Britanka En Kjotavong i Amerikanac Džim Kurijer pričali su o polufinalu Rolan Garosa između Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Nadal i Federer će odigrati 39. međusobni duel u karijeri u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Bivši Fed kup kapiten reprezentacije Velike Britanije Kjotavong ima jasnog favorita.

“Srce i glava mi kažu Rafa. Na šljaci, gledajući i statistiku, nisam sigurna kako Rodžer može da ima šanse. Biće to epski meč zbog toga što su to njih dvojica”, jasna je Kjotavong.

Legendalni Džim Kurijer takođe kaže da je Španac favorit.

“Nadal je veliki favorit u tom meču. Rodžer ima načine da mečeve učini nelagodnim, a Rafa je izgubio set od Gofana… Siguran sam da su (Rodžerovi treneri) Ivan (Ljubičić) i Severin (Luti) gledali kako je Gofanova forhend paralela poremetila Nadala. Iznenadilo bi me ako Rodžer ne bi pokušavao da uradi isto”, ocenio je Kurijer.

Federer i Nadal su se do sada sastali pet puta u glavnom žrebu Rolan Garosa, a svih pet pobeda odneo je “Bik sa Majorke”.

Slične objave

“Volim da igram u Njujorku, mislim da imam dobre šanse za titulu”

V.R.

Nica i Bordo podijelili bodove

Z.K

Metju Boling – sledeći Jusein Bolt

Z.K

Ostavite komentar