Magazin Showbiz

Veza Irine Shayk i Bradleyja Coopera je gotova?

VEZA Irine Shayk i Bradleyja Coopera je na klimavim nogama, pišu američki mediji. Već neko vrijeme šuška se o problemima u vezi manekenke i glumca, no izvori bliski njima tvrde da par sad “pokušava shvatiti zašto su uopšte još skupa”. Irina se navodno već iselila iz njihovog doma, u kojem su…

VEZA Irine Shayk i Bradleyja Coopera je na klimavim nogama, pišu američki mediji.

Već neko vrijeme šuška se o problemima u vezi manekenke i glumca, no izvori bliski njima tvrde da par sad “pokušava shvatiti zašto su uopšte još skupa”. Irina se navodno već iselila iz njihovog doma, u kojem su zajedno odgajali dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine Shayk Cooper.

https://www.instagram.com/p/BrfoG0sHeFb/

Glasine o problemima krenule su nakon filma “Zvijezda je rođena”, kad se u medijima počelo šuškati da je Cooper tokom snimanja razvio blizak odnos s Lady Gagom. Priče je dodatno podgrijao njihov strastveni zajednički nastup na dodjeli Oscara koji je Irina gledala iz publike.

Na ovogodišnjoj Met Gali Irina Shayk se na crvenom tepihu pojavila sama.

Par je zajedno od 2015. godine i otad su pokušavali svoj odnos držati dalje od očiju javnosti, što im u posljednje vrijeme sve teže i teže ide.

E! News prenosi da zasad razmišljaju samo o pauzi u vezi. “Žele ostati zajedno zbog kćerkice, ali nisu srećni u toj vezi”, rekao je izvor za E! News.

Slične objave

Vraćaju se Neo i Triniti! Gledaćemo “Matriks 4”

V.R.

Saša Obama na maturi je oličenje ženstvenosti

Igor Mudrinić

Uhapšen milijarder, seksualni napasnik

V.R.

Ostavite komentar