Magazin Zanimljivo

Opljačkao dve banke naoružan avokadom!?

Bivši zatvorenik iz jednog beduinskog sela ušao je u filijalu poštanske banke u Tržnom centru u Izraelu sredinom maja i blagajnici predao poruku, tražeći da mu da novac u kešu

Bivši zatvorenik iz jednog beduinskog sela ušao je u filijalu poštanske banke u Tržnom centru u Izraelu sredinom maja i blagajnici predao poruku, tražeći da mu da novac u kešu

Taj bivši zatvorenik iz jednog beduinskog sela ušao je u filijalu poštanske banke u Tržnom centru Big u Berševi sredinom maja i blagajnici predao poruku, tražeći da mu da novac u kešu.

“Predaj mi novac iz fioke”, navedeno je u poruci, preneo je izraelski TV Kanal 12.

Pošto je blagajnica oklevala, pljačkaš je progovorio rekavši: “Stavi novac u tašnu brzo ili ću baciti ovu granatu”.

Time je skrenuo pažnju na okrugao crni predmet koji je držao u desnoj ruci, za koji je tvrdio da je granata, a kako se kasnije ispostavilo bio je to crni avokado.

Pljačkaš je izašao iz banke sa preko 16.000 šekela (4.450 dolara).

Nakon pet dana isti čovek je ušao u drugu filijalu poštanske banke u tržnoj zoni Oren u istom gradu, ponovivši raniji metod, mašući crnim avokadom i preteći da je digne u vazduh.

Otišao je iz banke sa 12.000 šekela (3.300 dolara).

Bezbednosne kamere nisu pružile dobar uvid u identitet pljačkaša jer je oba puta imao šešir na glavi koji mu je prekrio lice, a i naočare za sunce i jednom povez preko oka.

Međutim, policija je ušla u trag lokacijama mobilnih telefona u vreme pljački i sledila neke druge tragove da ga nađe. Ispostavilo se da je ranije bio u zatvoru tri godine zbog pljačke.

Slične objave

Margot Robbie zablistala na crvenom tepihu u haljini s ogromnim dekolteom

J K

Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida?

V.R.

Pravda za Houp, ženku orangutana koja je preživjela ubode i 74 metka

Igor Mudrinić

Ostavite komentar