Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Sedmorici muškaraca pritvor zbog pokušaja ubistva Vasiljevića

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor sedmorici osumnjičenih koji se dovode u vezu sa pokušajem ubistva Banjalučanina Slobodana Vasiljevića. Pritvor je određen Miljanu Miliću (33), Stefanu Radovanoviću (26), Stefanu Gariću (26), Nebojši Petkoviću (28), Milutinu Kandiću (47), Goranu Čalmiću (43) i Nebojši Ozimkoviću (38). Policija i dalje…

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor sedmorici osumnjičenih koji se dovode u vezu sa pokušajem ubistva Banjalučanina Slobodana Vasiljevića.

Pritvor je određen Miljanu Miliću (33), Stefanu Radovanoviću (26), Stefanu Gariću (26), Nebojši Petkoviću (28), Milutinu Kandiću (47), Goranu Čalmiću (43) i Nebojši Ozimkoviću (38).

Policija i dalje traga za Slavišom Juroševićem, koji se dovodi u vezu sa ovim krivičnim djelom.

Policijskoj stanici Šekovići prijavljeno je da su u noći 1. na 2. juni, u Šekovićima nepoznata lica fizički napala Slobodana Vasiljevića i nanijela mu povrede, nakon čega su se udaljila sa lica mjesta.

Povrijeđeni je prevezen u Opštu bolnicu Zvornik, odakle je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Agencije

Slične objave

SVIJEĆE I SRCA ZA DAVIDA Građani se okupili na mjestu gdje je pronađeno TIJELO UBIJENOG MLADIĆA

M.

Upozorenje: Narandžasti meteoalarm zbog jakog nevremena

M.

Metju Palmer sa Predsjedništvom

M.

Ostavite komentar