Mobilni svijet Tehnologija

Tizeri otkrivaju specifikacije Huawei Mate 30 Lite (Maimang 8) telefona

Iako nas od objave premijum Huawei Mate telefona deli nekoliko meseci, Mate 30 Lite bi mogao biti predstavljen za nekoliko dana.

Iako nas od objave premijum Huawei Mate telefona deli nekoliko meseci, Mate 30 Lite bi mogao biti predstavljen za nekoliko dana. Telefon u kini nosi naziv Maimang 8, ali znamo da je Maimang 7 globalno bio objavljen kao Mate 20 Lite. Sada su se pojavili tizeri koji ukazuju na objavu telefona 5. juna, kao i neke ključne specifikacije.

Huawei Mate 30 Lite će imati 6.21-inčni ekran sa izrezom i senzor otiska prsta na poleđini, gde će biti smešten i sistem sa tri kamere. Sistem sa kamerama će činiti 24MP, 16MP i 2MP senzori, koji će najverovatnije biti široki, ultraširoki i depth.


Telefon će imati 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, a koristiće Kirin 710 čipset. Jedna od fotografija otkriva i postojanje microUSB porta i 3.5mm priključka za slušalice.

Pomenute specifikacije sugerišu da je u pitanju rebrendirani Huawei P smart+ (2019), samo sa drugačijim skladišnim prostorom.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Google-ov sljedeći podvodni internet kabl će povezati Afriku i Evropu

V.R.

Postapokaliptični raj za oči: 11 minuta novog gejmpleja za RAGE 2 – Video

D V

Kina predstavila nove robote saobraćajce

V.R.

Ostavite komentar