Auto-moto Koncepti

Kako bi mogla da izgleda nova Škoda Octavia?

Nezvanični rednderi otkrivaju mogući dizajn spoljašnjosti nove generacija Škodinog bestselera.

Nezvanični rednderi otkrivaju mogući dizajn spoljašnjosti nove generacija Škodinog bestselera.

Nakon što je krajem maja Škoda predstavila restilizovani Superb, automobilska javnost polako se okreće narednom modelu čiju je premijeru češki proizvođač najavio za ovu godinu.

Četvrta generacija najprodavanijeg Škodinog automobila – modela Octavia, biće predstavljena u drugoj polovini 2019, a debi pred publikom trebalo bi da se dogodi na septembarskom Sajmu automobila u Farnkfurtu.

S obzirom da Internetom već uveliko kruže “špijunske” fotografije delimično maskirane pretprodukcijske Octavie 4, pojavile su se i prve spekulacije o dizajnu ovog automobila.

Tako je sajt Kolesa.ru objavio prilično uverljive nezvanične rendere u pokušaju da dočara izgled spoljašnjosti novog modela.

Na njima je prikazana sedan verzija dizajnirana u skladu sa poslednjom generacijom Škodinih automobila, uključujući i ispisan naziv brenda (umesto amblema) na poklopcu prtljažnika kao novi detalj, ranije viđen na restilizovanom Superbu, a pre toga i na novom krosoveru Kamiq i kompakntnom hečbeku Scala.

Preostaje nam da se strpimo nekoliko meseci do svetske premijere i uverimo koliko su ovi spekulativni renderi zaista “pogodili” dizajn modela Octavia 4.

B92

Slične objave

Za oči, uši i nos – više od 100 premijera u Beogradu

D V

Škoda traži rješenje velikog problema – prodala 100.000 vozila manje

D V

Počeo je BG sajam automobila – pogledajte šta vas tamo čeka – Foto

D V

Ostavite komentar