Magazin Showbiz

Sve vrijeme pogrešno izgovaramo Rijanino ime

Rihanna. Rijana. Oooo, neee – pogrešan izgovor. Zapravo je Rijena. Say whaat? Bukvalno niko nikad se neće naviknuti na taj, pravi izgovor koji je ona objelodanila britanskom Vogu u najavi za svoju novu modnu kolekciju Fenty. Fanti. Finti. Fjenti? JK. JK. Volimo Rija(e)nu, ali je molimo da skapira kako se zapravo izgovara njeno ime da ne bismo cimali Ivana Klajna. Klejna. OK, prestajem.

Na otvaranju pop-up “Fenty” radnje i predstavljanju kolekcije njenog brenda, u sklopu Luj Viton modne kuće, svoje ime Rijena je izgovorila sa tim britanskim E. I naravno, njeni fanovi na Tviteru su poludeli. Bukvalno. Neki su se i izvinjavali što su pogrešno izgovarali ime. Koji lol života, madre mia.

Pojedini su bili bijesni, dok su neki zapravo znali pravi izgovor ali su ipak govorili Rijana. Bilo je i onih koji su se i zezali da se Rijena preselila u Veliku Britaniju samo zato što su Britanci pravilno izgovarali njeno ime. Dok se svijet ne opredijeli oko ovog planetarnog problema, mi ćemo nastaviti da je zovemo Rijana.

*

*

*

 

 

Izvor:: Noizz.rs

Slične objave

Napustio nas je autor najvećeg “bosa nova” hita

V.R.

Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida?

V.R.

Policija uhapsila 93-godišnju baku da bi joj ispunili posljednju želju

V.R.

Ostavite komentar