Tehnologija World-wide-web

Skype for Web dobio opciju dijeljenja ekrana na Chrome-u

Proteklo je dosta vremena od kako je Microsoft posljednji put objavio šta je novo u ažuriranjima za Skype. Aplikacija redovno dobija ažuriranja, a Insideri su sada na verziji 8.46, mada smo poslednje zvanične informacije imali u aprilu sa 8.43 verzijom.

Ovo je sada promenjeno, a Skype tim je sada podelio informacije iz verzije 8.46.76.59 Skype for Web servisa. Aplikacija sada podržava deljenje ekrana, čak i ukoliko servis koristite u Google Chrome-u. S obzirom na to da je Microsoftov Edge browser sada zasnovan na Chromiumu, moguće je da funkcija radi i tu, ali ovo nije specifično objavljeno za sada.

Deljenje ekrana je dugo bila karakteristika Skype-a i Microsoft ovu opciju donosi na sve više platformi u poslednje vreme. Sa dolaskom na veb, Skype aplikacija je sada dostupna na svim platformama gde je dostupan Skype v8.

Ukoliko želite da isprobate novu funkciju deljenja ekrana, Skype for Web preview je dostupan ovdje. Ukoliko želite da sačekate stabilnu verziju, standardni Skype for Web je dostupan ovdje.

Izvor: Neowin

Slične objave

Virgin Galactic: Prva kosmička turistička agencija

V.R.

Seagate najavio svoje prve 16TB hard diskove

V.R.

Huawei ulaže 20 milijardi u razvoj vještačke inteligencije

D V

Ostavite komentar