Sport Vaterpolo

Savić: Cilj jasan – prvo mjesto i olimpijska viza

Selektor vaterpolista Dejan Savić rekao je da njegov tim ima jasan cilj na finalnom turniru Svetske lige, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize.

Vaterpolisti su počeli pripreme, a Savić trenutno na raspolaganju ima desetoricu igrača: Dimitrija Rističevića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića, Viktora i Strahinju Rašovića, Đorđa Lazića, Nemanju Vica, Ognjena Stojanovića, Lazara Dobožanova i Savu Ranđelovića.

“Nemamo puno vremena, a trebalo bi da 12. juna budemo kompletni. Kalendar je zgusnut i ovakav plan rada smo ranije napravili. Slične probleme imaju i ostale reprezentacije. Radimo najbolje što možemo sa jasnim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize. Imaćemo generalnu probu sa Australijom bez obzira što smo u istoj grupi”,
 rekao je Savić za sajt Vatepolo saveza Srbije.

Prema rečima čelnika VSS, organizacija ovog turnira ciji je nagradni fond 350.000 dolara teče po planu, a važna informacija za sve ljubitelje vaterpola je da ce se od subote 1. juna u prodaji naći pojedinacne ulaznice za mečeve Finalnog turnira Svetske lige.

Pojedinačne ulaznice obuhvataće po dve utakmice popodnevnog ili večernjeg programa. Cene karata za meceve Srbije u grupi i u četvrtfinalu, koji će se igrati u večernjem terminu od 21 sat, su 600 (C tribina), 800 (B tribina) i 1000 dinara (VIP tribina), dok ulaznice za popodnevne mečeve koštaju 400, 600 i 800 dinara.

Ulaznice za polufinale i finale su 1000, 1200 i 1800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision-a kao i putem sajta. Finalni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna igra u Beogradu na otvorenom bazenu SC Tašmajdan.

Slične objave

Janakopulos pravi šou – PAO hoće zajedno sa Olimpijakosom u ABA!

Z.K

Kimi Raikonen: Tabela Formule 1 je sra*e, ne govori ništa

V.R.

Za dostojanstven kraj: Srbija protiv Češke za peto mjesto

Z.K

Ostavite komentar