Hronika Region Vijesti

POTJERA ZA TROSTRUKIM UBICOM Gorana je supruga dva puta ostavljala jer ju je TUKAO

Za trostruko ubistvo koje se dogodilo jutros u Novom Sadu kada su ubijena tri člana porodice Pajić – Branislav (57), njegova supruga Nada (57) i kćerka Mirjana Janković (32), glavni osumnjičeni je Goran Janković (36), Mirjanin suprug za kojim se trenutno intenzivno traga.

Prema prvim informacijama, Goran je vulkanizer iz Veternika i u posljednje vrijeme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom, zbog čega ga je Mirjana prije samo dvije nedelje prijavila za nasilje u porodici. Goran je tada dobio zabranu prilaska. Uz to, ima i prijavu za ilegalno posjedovanje oružja, piše Blic.

Kako saznajemo, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gdje je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male djece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gdje su djeca bila kada se jeziv zločin odigrao.

– Oni su bili neko vrijeme u braku kada su dobili prvo dijete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, poslije nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dijete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.
Međutim, i nakon što su dobili drugo dijete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 10. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je tada dobio zabranu prilaska.

Kako se Janković nalazi u bjekstvu, policija je na svim izlazima iz grada i provjerava sva vozila.

Srpskainfo

Slične objave

Tri RJEŠENJA ZA KOSOVO o kojima se priča

M.

Uhapšen drugi čovjek opozicije u Venecueli

M.

Hrvatski veterani traže zabranu nastupa pjevača iz Srbije

M.

Ostavite komentar