Magazin Zanimljivo

Miss bikinija se oprobala u testu spremnosti za pripadnike Ratne mornarice SAD-a

ASHLEY KALTWASSER, koja se tri puta okitila titulom Miss bikinija, dokazala je koliko je snažna podvrgnuvši se testu fizičke spremnosti za pripadnike Ratne mornarice SAD-a. Video u kojem radi sklekove i trči, postao je pravi viralni hit. U manje od mjesec dana skupio je 2,5 miliona pregleda.

U sklopu ovog fitness testa učesnici imaju dvije minute da naprave što više trbušnjaka, a potom u istom vremenskom roku koliko god mogu sklekova. Nakon toga moraju istrčati 2,4 kilometra. Dozvoljeno im je i hodati, ali važno je doći do cilja u što kraćem roku.

“Najviše me brinu trbušnjaci jer, iskreno, nisam vježbala stomak tri godine”, objasnila je Ashley na početku izazova Austenu Alexanderu koji ju je vodio kroz test fizičke spremnosti.

Austen joj je pokazao pravilan način izvođenja trbušnjaka i sklekova prije nego što ih je počela raditi.

“Nemoj da te ovi trbušni mišići zavaraju”, poručila mu je i podignula majicu te otkrila tvrd stomak.

Iako joj je na samom kraju bilo teško, Ashley je uspjela napraviti 62 trbušnjaka u dvije minute. Austin je otkrio da ih on napravi oko 78.

Image result for ASHLEY KALTWASSER

Miss bikinija je u dvije minute uspjela napraviti 58 sklekova. Potom se odmorila deset minuta, a onda istrčala zadanu kilometražu u samo 11 minuta i 14 sekundi.

“Osjećam da trebam proteinski shake”, zaključila je nakon što je dokazala da je fizički sposobna priključiti se Ratnoj mornarici SAD-a.

Image result for ASHLEY KALTWASSER

Index

Slične objave

Jelena Đoković pokazala vježbu pomoću koje održava vitku figuru

Igor Mudrinić

Severina demantovala da je tužila bivšeg menadžera

V.R.

Pronašli smo najbolji oglas za posao ove godine

Igor Mudrinić

Ostavite komentar