PlayGameR Tehnologija

Novi CoD: Black Ops 5 donosi operacije iz Gvozdene zavjese

Iako ovogodišnja Call of Duty igra još uvek nije zvanično potvrđena, u javnost su već dospeli podaci koji otkrivaju koji će naslov u serijalu izaći naredne godine.

Informacije o Call of Duty 2020 pojavile su se zahvaljujući tome što je promenjen studio koji će voditi rad na ovoj igri.

Prvobitno je to trebalo da bude Sledgehammer Games, koji nam je pre dve godine doneo CoD WWII, pa bi se i novi naslov bavio tematikom prošlih ratova, i bio bi smešten u Hladnom ratu.

Međutim, to nećemo igrati naredne godine, jer je Treyarch preuzeo kormilo, kao studio koji će voditi razvoj nove igre. Sledgehammer će pomagati u razvoju Call of Duty: Black Ops 5.

Zanimljivo je da će i Black Ops 5 biti smešten u periodu Hladnog rata, a ne u budućnosti. Izvori iza ovih informacija su otkrili da će igra imati singplejer kampanju i da će biti dostupna za konzole naredne generacije, prenosi Play.

Izgleda da je Treyarch baš motivisan da se dokaže i ispravi nedostatke koje je napravio sa Black Ops 4, koji nije dao očekivane rezultate.

Što se tiče ovogodišnje Call of Duty igre, to će verovatno biti Modern Warfare 4 i na njoj radi Infinity Ward, a ispod možete pogledati šta sve očekujemo od nje.

Izvor: B92,play.co.rs

Slične objave

Gartner očekuje pade cijena RAM-a za 42% tokom godine

V.R.

Apple tužio startup kompaniju zbog kreiranja softverske kopije iPhone-a

V.R.

Warner Bros zaposlio prvu ženu CEO-a u svojoj istoriji

V.R.

Ostavite komentar