Ex Yu Magazin

Tanja Savić pjeva u kafanama pred pijanim gostima za 500 evra

Zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su željeli da dodirnu njegovu suprugu i mali bakšiš gurnu među grudi, u krilo, ruku, Tanjin suprug Dušan je potpuno poludio.

Pevačica Tanja Savić, koja je nekada slovila za najveću i najperspektivniju zvezdu Granda, sada jedva spaja kraj s krajem.

Naime, kako piše Alo, ona nastupa za 500 evra u najzabačenijim mestima u Srbiji. Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji žele da joj bakšiš gurnu u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

“Tanja je nedavno pevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 evra, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih”, ispričao je izvor sa lica mesta.

Zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su želeli da dodirnu njegovu suprugu i mali bakšiš gurnu među grudi, u krilo, ruku, Tanjin suprug Dušan je potpuno poludeo. Naredio je Tanji da prestane da peva, a od gazde zahtevao da se prema njegovoj ženi ponašaju kao prema zvezdi.

‘’Dušan je urlao kako Tanja nije kafanska pevaljka već zvezda koju svi moraju da poštuju. Onda mu je gazda pred svima rekao: “Pa ako je zvezda, šta radi u mojoj kafani za 500 evra?”, otkriva izvor za kraj.

Do većeg incidenta, na sreću, nije došlo, ali je nastup brzo nakon toga završen.

Slične objave

9 zanimljivosti koje (ni)ste znali o pojasu nevinosti

Igor Mudrinić

Dizni objavio prvi trejler za igrani rimejk “Mulan”

V.R.

Žene vole prave šmekere

V.R.

Ostavite komentar