Republika Srpska / BiH Vijesti

Dodik sprema novu izdaju Srpske

– Izjava portparola SNSD-a Radovana Кovačevića da „SNSD nema ništa protiv da postoji saradnja BiH sa NATO i da se dogovara na godišnjem nivou“ jasan je pokazatelj da će SNSD zarad što bržeg formiranja Savjeta ministara BiH počiniti novu izdaju Republike Srpske i prevariti građane, saopšteno je iz Srpske demokratske stranke.

– Očigledno da je SNSD pristao na zahtjeve bošnjačkih i hrvatskih partija kako bi Savjet ministara bio što hitnije formiran, pa su danas spremni da idu toliko daleko da će pogaziti sopstvene odredbe Rezolucije o vojnoj neutralnosti za koju se danas vidi da je mrtvo slovo na papiru i jedna obična šarena laža za građane Republike Srpske, kaže se u saopštenju i dodaje:

– Time SNSD nastoji završiti NATO integracije Bosne i Hercegovine koje je i započeo njihov kadar Nebojša Radmanovićem slanjem zahtjeva za članstvo još davne 2009. godine dok je obavljao funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Milorad Dodik niti niko drugi nema pravo da donosi važne političke odluke kao što je pitanje integracije u vojne saveze bez potpunog društvenog i političkog konsenzusa. Svako drugačije ponašanje Milorada Dodika smatraćemo izdajom interesa građana Republike Srpske”, kaže se u saopštenju Srpske demokratske stranke.

BN TV

Slične objave

Sahranjen Robert Mugabe

M.

Međunarodni aerodrom Abha pogođen raketom, povrijeđeni putnici

M.

Venecuela: Na ulicama ponovo Gvaidove i Madurove pristalice

M.

1 Komentar

Abcghgv Maj 18, 2019 at 8:21 pm

Oh vukota Medjed jesi

Odgovori

Ostavite komentar