Republika Srpska / BiH Vijesti

Na sudu zbog protesta u BL

Na teret mu se stavljaju prekršajne prijave zbog organizovanja nekoliko protestnih okupljanja. Stanivuković smatra da su procesi protiv njega montirani, a istakao je da protiv sebe ima ukupno 37 prekršajnih prijava

Poslaniku PDP-a u Narodnoj skupštini RS i predsedniku banjalučkog odbora ove stranke Drašku Stranivukoviću, danas je održano ročište u Osnovnom sudu Banjaluka zbog pet prekršaja počinjenih prošle godine.

Na teret mu se stavljaju prekršajne prijave zbog organizovanja nekoliko protestnih okupljanja u Banjaluci i to u dva slučaja zbog protesta koje je organizovao kod zgrade Vlade RS sa majkama koje su tražile materinski dodatak, takođe u dva slučaja zbog protesta sa srednjoškolcima zbog uslova u banjalučkoj Tehničkoj školi, te zbog protesta u vezi sa radom banjalučke Toplane.

Stanivuković smatra da su procesi protiv njega montirani, a istakao je da protiv sebe ima ukupno 37 prekršajnih prijava.

– Danas me terete za pet prekršaja. Sve se odnose na moju borbu da se regulišu oblasti koje su od životnog značaja različitim kategorijama ljudi. Umesto da institucije to same regulišu i reaguju na zahteve, nažalost jedina reakcija je da ja budem tužen – kazao je danas Stanivuković.

Slične objave

Novi igrač u “ratu” SAD i Irana – Erdogan

M.

Njemačkoj prijeti pad vlade? Predsjednica SPD podnijela ostavku

M.

Australijski parlament zabranjuje ekstremistima da se vrate

D V

Ostavite komentar