Fudbal Sport

Đuričić umesto Miloševića pred medijima uoči puta u Niš: Šta je u životu lako?!

Pomoćni trener Partizana Milan Đuričić rekao je da crno-beli u Niš na revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog idu sa željom da se plasiraju u finale.

“Ostvarili smo primarni cilj, a to je bilo da izborimo Evropu. Naravno, radimo u Partizanu i zahtevi su uvek veći. Idemo u Niš da u jednoj kvalitetnoj utakmici zauzmemo pobednički stav i izborimo finale”, rekao je Đuričić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan će sutra od 20.00 u Nišu gostovati Radničkom u revanšu polufinala Kupa Srbije.

“Kod kuće igramo na sjajnom terenu, naravno da u Nišu nije takav, ali moramo da se prilagodimo. Oni možda jesu navikli da iraju na tom terenu, ali oni koje hoće da pobeđuju moraju da se prilagode i da ne obraćaju pažnju na to”, rekao je Đuričić.

Partizan je u prvom meču polufinala pobedio Radnički s 1:0, a Đuričić ne veruje da će Nišlije uspeti da pobede “s dva gola razlike”.

“Očekujem jedan Radnički koji će da igra kao do sada. Napravili su ozbiljan rezultat. Mi to pošutjemo. Sutrašnja utakmica će mnogo zavisti od nas i od toga kako mi uđemo. Bio sam i trener Radničkog i ne želim da bilo koga omalovažavam, ali ako mi budemo pružili ono što treba, teško da mogu da nas pobede s dva gola razlike. Da smo sigurni – nismo, ali objektivno imamo pravac koji je dobar“, rekao je Đuričić.

Na konstataciju novinara da Partizan dve godine nije pobedio u Nišu, Đuričić rekao da “niko u životu nije ostvario nešto, a da se nije namučio”.

“Pobednik je model, a takmičenje kriterujem vrednosti. Mi idemo da se takmičimo. Da li je lako? Nije lako. Šta je u životu lako?! Šta je bilo ko ostvario, a da se nije namučio?“, rekao je on.

Đuričić je dodao da ne očekuje sličnu utakmicu onoj iz prvesntva, kada je Radnički slavio sa 3:1.

Trener Partizana Savo Milošević konferenciji za novinare nije prisustvovao zbog sednice Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Slične objave

“Novaku, Rodžeru i Rafi se ne isplati da dođu na ove turnire”

Z.K

Italija gubila 26 razlike, pa pobijedila Portoriko poslije produžetka

V.R.

Tragedija – vozač Formule dva poginuo na Spa-Frankoršampu

V.R.

Ostavite komentar