Ex Yu Magazin

Katarina Grujić progovorila o sujeti na estradnoj sceni

Katarina Grujić bez dlake na jeziku progovorila je o sujeti na estradi.

Pjevačica je ovom prilikom istakla kako iako ima onih kojima njena pojava smeta – da je mnoge “otjerala u penziju”.

View this post on Instagram

🌊⚓️🐟💙

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Mnoge sam otjerala u penziju. Gledam samo sebe. Nije mi cilj da bilo kome napakostim ili učinim nešto loše, ali nisam kriva ako se nekome karijera gasi. Uopšte me ne zanima šta se drugima dešava, gledam samo sebe, svoju karijeru, svoje dvorište – kaže Katarina i dodaje da i te kako osjeća pakost i ljubomoru na svojoj koži.

 

View this post on Instagram

 

#tb Making off #bonjour P.S. See ya soon my lovely #Paris ❤️

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Naravno da osjećam. Čim je neko uspješan, čim mu dobro ide, pojavi se gomila onih koji bi da ga srozaju, koji bi da mu napakoste, da ga unište. Meni tu ništa nije jasno jer ja nisam takva i radujem se svačijem uspjehu. U mom srcu nema mjesta za pakost i ljubomoru. Znam da me mnogi pljuju. Imam prijatelje koji mi donose dokaze da me je neko pljuvao, ogovarao, pričao svašta o meni. Donose mi snimke, poruke, mnogo toga… Odlično znam ko su te osobe i nije mi jasno zašto im smetam. Nije na meni da iznosim imena i da se javno svađam sa onima koji su mi nebitni u životu. Neću nikome da dajem na značaju. Želim im samo da i oni imaju hitove, uspjeh, život i karijeru kao ja što imam.

Pjevačica je dodala i da joj je čudno što smeta onima koji imaju uspješne karijere.

– Smetam i nekima koji imaju hitove, koji lijepo rade i imaju pristojne karijere. Hajde da razumijem one neuspješne, ali ove druge… Samo gledaju da popljuju, da ponize nekoga. Namještaju lažne priče, smišljaju gluposti, omalovažavaju tuđi uspjeh. Mnogi će se zacrveniti kada se sretnemo i kada ih pogledam u oči – izjavila je Kaća.

– Mogu samo da mi pljunu pod prozor i ništa više! Ima takvih svuda, u svakom poslu. Samo što je estrada javna, pa je sve izraženije, transparentnije i ljudima zanimljivije – zaključila je ona.

 

 

Glossy

Foto: Instagram

Slične objave

Svingerski party u Jugoslaviji: “Raširila bi ogrtač, a svi smo je gledali golu”

Igor Mudrinić

Soraja žari i pali

V.R.

Eva Grin: Gledamo je više golu, nego obučenu!

V.R.

Ostavite komentar