Magazin Showbiz

Beyonce u centru bizarnog skandala: Tvrde da je rodila s 12 godina

SLAVNA pjevačica Beyonce Knowles našla se u središtu neobičnih šuškanja. Naime, prema pisanju Mirrora, pjevačica je zapravo majka Solange za koju se dosad vjerovalo kako je njezina mlađa sestra. Kako izvori stranih medija tvrde, pjevačica je rodila Solange kad je imala svega 12 godina, a njezini roditelji odgajali su ih kao sestre.

Ova bizarna priča krenula je od Beyonceinog saradnika koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođakinja pjevačice potvrdila kako je 32-godišnja Solange Beyonceina kći, a osim toga, kako tvrdi, pjevačica je zapravo rođena 4. septembra 1974. godine, a ne 1981.

“Beyonceina rođakinja mi je rekla da je Beyonce Solangeina majka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođakinji”, ispričao je izvor.

Резултат слика за Beyonce Knowles and solange

Ipak, možda cijela priča ne bi izazvala toliko zanimanje da 46-godišnja glumica Gabrielle Union nije izjavila kako se Beyonce i ona poznaju još iz tinejdžerskih dana. No ako je Beyonce zaista rođena 1981. godine, nemoguće je da su u isto vrijeme bile tinejdžerke jer je razlika u starosti između njih dvije devet godina.

Резултат слика за Beyonce Knowles and solange
Sličnost postoji: Beyonce Knowles and Solange

 

 

Index

Slične objave

Prvih 5 godina su presudne: Evo kako da djeca razvijaju intelektualne sposobnosti!

Igor Mudrinić

Ruski endokrinolog tvrdi: Od ovog voća možete da se ugojite više od mesa

V.R.

Pjevač preminuo nakon što se slučajno upucao na snimanju spota!

V.R.

Ostavite komentar