Magazin Showbiz

Toples Šeron Stoun je sve što danas želite da vidite

“Niske strasti” je film poslije kog je postala prava zvijezda, a 27 godina kasnije Šeron Stoun je ponovo zauzela provokativnu pozu iz scene sa prekrštanjem nogu i to na naslovnici portugalskog Voga.

Šeron Stoun na ovoj naslovnoj strani zaista izgleda besprijekorno, a glavna tema magazina je “Sex Issue”. Ideja je bila da u 61. godini života na neki način ponovo oživi glavnu junakinju “Niskih strasti” – Ketrin Tramel. Tu ulogu su 1992. prvo odbile Mišel Fajfer i Demi Mur, a za Šeron važi “treća sreća” pošto danas niko ne može da zamisli bilo koju drugu ženu u toj ulozi.

Na fotki Šeron ne nosi brushalter, na nogama ima mrežaste čarape, visoke štikle i zavodljivo gleda u objektiv. Glumica je slike iz editorijala i sa naslovnice podijelila na Instagramu. Očigledno da je na fotkama korišćen fotošop i da su pomogli vrhunski stilisti i šminkeri, ali fotografije su zaista odlične.

 

View this post on Instagram

 

• @vogueportugal Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. link in @vogueportugal bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing #Maythe4thBewithYou

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Iako se proslavila tek poslije “Niskih strasti” sa Majklom Daglasom, Šeron je svoj filmski debi imala u filmu Vudija Alena iz 1980. “Stardust Memories” kada je imala 22 godine.

Kasnije je glumila i u Policijskoj akademiji 4, kao i u Totalnom opozivu sa Arnoldom Švarcenegerom. Njena karijera obuhvata i nominaciju za Oskara za “Kazino”. Nedavno je snimila seriju “Mozaik”, a iščekuje se u novim serijama “The New Pope”, “Ratched” i filmu “What About Love”.

Tu je i projekat sa Robertom De Nirom i Meril Strip koji režira Martin Skorseze, kom se još ne zna ime.

 

View this post on Instagram

 

Love you Vogue Portugal: what great taste, style and wonderful talent I had the pleasure of working with! Thank You! Sharon Stone • @vogueportugal (repost) Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 01 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 01 of 02, arriving stands.Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #mayisue #outnow #nasbancas #SharonStone @lighthouse.publishing

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Šeron ima tri sina. Roana, koji ima 18 godina je usvojila sa bivšim suprugom Filom Bronstajnom 2000. a 12-godišnjeg Kvina i 13-godišnjeg Lerda je usvojila sama.

Šeron je 2001. godine bila u životnoj opasnosti, doživjela je težak oblik moždanog udara. Na intenzivnoj njezi provela je 11 dana, a vjerovatnoća da će preživjeti nije bila velika. Imala je jak moždani udar i devet dana nije prestajala da krvari. Taj trenutak je promijenio sve u njenom životu.

 

View this post on Instagram

 

@SharonStone, 61 ⭐️ random factoid… we share the same birthday . Photo (c) Vogue Portugal . #sharonstone #vogue #beauty #art

A post shared by Teddy M (@teddym) on

– Naredne dvije godine učila sam da hodam, slušam, pišem i govorim, a dugo nisam mogla da čitam. Mislila sam da umirem, čak i pošto sam se vratila kući – ispričala je.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

Rihanna je trudna sa godinu dana mlađim milijarderom!?

V.R.

Facebook doživio najveći pad u istoriji

Igor Mudrinić

Na Vrbasu lovio pastrmke, a u Hrvatskoj mu se za udicu zakačio MORSKI PAS

M.

Ostavite komentar