Magazin Showbiz

Melanija ponovo oduševila modnim odabirom

Nedavno su Melanija i Donald Tramp bili domaćini velike zabave u Bijeloj Kući, a sve kako bi promovisali inicijativu protiv nasilja na Internetu, ali i zloupotrebu drroge. Prva dama Amerika zvanice je dočekala sa širokim osmijehom, poželivši im dobrodošlicu, a po običaju oduševila je modni svijet svojim jednostavnim, a moćnim izdanjem.

U proteklim godinama Melanija Tramp preferira da nosi haljine midi dužine koje od struka naniže imaju A formu, pa su takve praktično postale njen zaštitni znak. I ovog puta se upravo u jednoj takvoj pojavila, istakavši svoju vitku, lijepu figuru.

Divan letnji model teksas haljine

Ovog puta izbor je pao na krajnje jednostavnu haljinu od teksasa koju krase bijeli šavovi i kaoš oko struka, a potpisuje je novozelandska dizajnerka Emilija Viksted, čije kreacije rado nose i vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl.

Резултат слика за melania trump be best 2019

Lijepa Slovenka upotpunila je izdanje klasičnim salonkama u boji kože i sa tankim kaišićem oko zgloba, a iza ovih luksuznih cipela stoji njen omiljen dizajner Kristijan Lobutin. Ova 49-godišnjakinja nakit nije nosila, što nije čudno za nju, a opredijelila se i za veoma jednostavnu frizuru i šminku.

Šta vi kažete – dopada li vam se ova trendi haljina?

Melanija Tramp

Slične objave

Krisi uradila botoks pazuha i otkrila zbog čega je radila liposukciju

V.R.

Pao dogovor između Breda i Anđeline

V.R.

Parfem na suncu ostavlja fleke

V.R.

Ostavite komentar