Košarka Sport

“Jokić je Vestbruk za centre, imaće tripl-dabl u prosjeku”

Nejt Robinson, nekadašnji trostruki šampion u zakucavanjima, pohvalno je pričao o Nikoli Jokiću u emisiji “The Herd” na televiziji Foks.

Voditelj emisije Kolin Kauherd pričao je sa Robinsonom o mnogim temama, a dotakli su se i Denver Nagetsa, koji su osveženje za NBA.

Denver je veoma zanimljiva ekipa, igraju lepu košarku“, rekao je Robinson, koji je dodao da mu je krivo što Nagetsi ne koriste više Ajzeju Tomasa, nekadašnjeg kandidata za MVP, koji sedi na klupi ove ekipe.

Kauherd je potom dodao da je za njega Jokić najkorisniji igrač u ligi, pošto sve košarkaše oko njega čini boljim.

On je hodajući tripl-dabl. Jokić je Vestbruk za centre. Sledeće godine će beležiti tripl-dabl u proseku“, kazao je Robinson.

Robinson je dobar prijatelj sa Vilsonom Čendlerom i kada je ovaj igrao u Denveru, omaleni plejmejker je znao da će Nikola biti sjajan igrač.

Volim da gledam Jokića. Kada je Vilson Čendler bio u ekipi pitao sam ga preko video poziva – ‘brate, gde Jokić’ – on mi je pokazao i rekao sam mu – ‘samo nastavi tako’.

Njih dvojica razgovarali su još od Kavaju Lenardu, Kevinu Durentu, Džoelu Embidu i drugim aktuelnim temama u NBA. Deo gde pričaju o Nagetsima i Jokiću pogledajte od 07:30 do 09:36.

Slične objave

Hrvatski košarkaš napustio klub poslije jednog dana; “Mislio sam da sam sve vidio”

Z.K

Perperoglu i Zvezda – pregovori u toku

Z.K

Tomašević objasnio zašto je KSS morao da plati 140.000 dolara za Bogdana

Z.K

Ostavite komentar