Magazin Showbiz

Bivši Viktorijin anđeo otkrila kako je skrivala celulit na modnim revijama

TYRA Banks, bivši Viktorijin anđeo, nedavno je u intervjuu za V Magazine otkrila kako je na modnim revijama skrivala svoj celulit.

Tyra je otkrila da su druge manekenke bile ljubomorne na njezine ekstravagantne kreacije, ali nisu znale da je njima zapravo skrivala svoje nesavršenosti po bedrima i stražnjici.

“Znaš šta je zapravo toliko smiješno? Godinama sam nosila revije za Victoria’s Secret i dobivala sam one dugačke plašteve na koje su druge manekenke bile ljubomorne. No dobivala sam ih samo zato da sakrijem celulit”, rekla je iskrena Tyra u razgovoru.

Druga manekenka na to joj je otkrila da neke djevojke koriste lak za kosu kako bi učvrstile tijelo i sakrile celulit.

“Sad mi je žao što nisam znala za trik s lakom za kosu. Mogla sam malo više pokazati na revijama”, našalila se Tyra i dodala kako je s godinama naučila prihvatiti svoje mane jer su jednostavno sjajne.

Tyra je karijeru modela započela kao petnaestogodišnja djevojka kada se preselila u Evropu kako bi radila za Vogue i Elle, a 1997. godine postala je prva Afroamerikanka koja je pozirala za Victoria’s Secret katalog. Njihova anđelica bila je do 2005. godine.

 

Index

Slične objave

Alarmantno na Jadranu: Kruzeri zagadili more gore nego milion automobila

V.R.

Ovo su pokazatelji da vaš partner više nije zaljubljen u vas

J K

Nova hit poza na Instagramu garantuje vitkiji izgled u kupaćem

J K

Ostavite komentar