Mobilni svijet Tehnologija

Redmi potvrdio ultraširoku kameru, 3.5mm priključak i NFC za dolazeći premijum telefon

O dolazećem Redmi telefonu su se do sada pojavljivale poprilično kontradiktorne informacije, a izgleda da je trenutno Lu Weibing – generalni menadžer brenda – jedini verodostojan izvor o karakteristikama telefona. Srećom, Weibing je poprilično aktivan na društvenim mrežama i voljan je da odgovara na pitanja fanova.

Sada je Weibing potvrdio da će dolazeći Redmi premijum telefon imati ultraširoku kameru, što se poklapa sa ranijim procurelim informacijama o postojanju 48MP + 13MP + 8MP senzora na poleđini. Zanimljivo je da je ovo isti sistem koji koristi i Xiaomi Mi 9 SE model.

Ostale informacije, koje je Weibing pomenuo, uključuju postojanje 3.5mm priključka na dolazećem uređaju, kao i NFC podršku. Ranije procurele informacije su sugerisale da će Redmi telefon imati 6.39-inčni displej sa 2340 x 1080p rezolucijom, Snapdragon 855 čipset i kombinaciju 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora (što bi mogla biti samo jedna od nekoliko dostupnih opcija). Pomenuta je i 32MP selfi kamera.

Takođe, Lu Weibing je ranije pomenuo da dolazeći telefon neće imati naziv Redmi X, te da je kompanija za uređaj spremila mnogo bolje ime.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Huawei već ima svoj OS, i neki uređaji ga koriste više od pola godine

D V

Asus predstavio TUF B450M-Pro Gaming matičnu ploču

V.R.

Lažni VPN web sajtovi i širenje malvera

V.R.

Ostavite komentar