Magazin Showbiz

Pokušaj Breda Pita da se izvini Dženifer Aniston je skup ali jadan

Bred Pit opasno obigrava oko bivše supruge Dženifer Aniston, piše britanski Mirror. Na proslavi njenog 50. rođendana je navodno briljirao preskupim poklonom kojim pokušava da se iskupi za grijehe iz prošlosti.

Poklon vrijedan preko 70 miliona evra nije očekivala ni Dženifer. Njih dvoje su okončali brak 2005. ali u posljednje vrijeme se dosta priča o Bredovim pokušajima da povrati bivšu suprugu.

Džen se razišla sa mužem Džastinom Teruom u martu 2018. ali je svejedno bila šokirana kada je na svojoj rođendanskoj proslavi vidjela Breda.

Njih dvoje su nekada živjeli u kući na Beverli Hilsu, a poslije razvoda su riješili da je prodaju. Prijatelji Dženifer Aniston su rekli da je to bila dodatna rana za glumicu i da je jako žalila što tada nije isplatila Breda i zadržala kuću.

E pa Bred se sada toga sjetio i iskeširao 71 milion da otkupi ponovo vilu i pokloni je Dženifer.

Foto: Profimedia

Ljudi koji su joj bliski kažu da se pošto joj je Pit uručio ugovor i ključeve, Dženifer rasplakala.

Foto: Profimedia

Inače, na rođendanu su bile mnoge poznate ličnosti. Slavlje je organizovano u restoranu Sunset Tower. Osim Breda Pita koji se sakrivao od paparaca, bili su i Keti Peri sa dečkom, glumcem Orlandom Blumom, TV voditeljka Elen Dedženeris, glumice Gvinet Paltrou, Barbra Strajsend, Kejt Hadson, Robert Dauni Džunior, Dajan Kiton, Riz Viterspun, Džordž i Amal Kluni, Sandra Bulok i brojna druga poznata imena.

Foto: Profimedia

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

Iz želuca joj izvadili 1,6 kilograma nakita i novčića

V.R.

Objavljen trailer za “Modernu ljubav” s Anne Hathaway u glavnoj ulozi

V.R.

Majka joj je bila heroinski zavisnik i ne može da se “poveže” sa problemima svoje djece

V.R.

Ostavite komentar