Mobilni svijet Tehnologija

Fotografije OnePlus 7 Pro telefona u novim bojama

Procurile informacije o narednim OnePlus premijum telefonima ne prestaju da se pojavljuju, a ovoga puta stižu nam fotografije OnePlus 7 Pro modela u Nebula Blue i Mirror Grey varijantama.

OnePlus je konačno odlučio da promeni svoju politiku objave telefona u dve varijante crne i da prihvati nove boje. Novina u dizajnu je i to što će “OnePlus” biti ispisano u donjem delu poleđine telefona, pored standardnog logoa kompanije koji je blizu sistema sa kamerama.

S prednje strane imamo lep, dvostruko zakrivljeni displej, koji je gotovo bez okvira i trebalo bi da ima 90Hz osvežavanje. Telefon nema izrez u ekranu, jer je ovoga puta implementirana pop-up selfi kamera.

Senzor otiska prsta se očekuje ispod ekrana, a kada su tri kamere na poleđini u pitanju OnePlus se najverovatnije odlučio za kombinaciju glavnog širokog senzora, ultraširokog i telefoto senzora. Glavna kamera bi trebalo da ima 48MP senzor.

OnePlus 7 Pro će pokretati Snapdragon 855 čipset, a početna cena telefona će verovatno iznositi 700 evra. Telefon će biti zvanično predstavljen 14. maja. Postojaće i standardni OnePlus 7, koji će biti jeftiniji, ali će imati jednu kameru manje, neće imati pop-up selfi kameru, displej će se osvežavati @60Hz, dok će ekran biti manji i sa nižom rezolucijom.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Bez Skypea na Bliskom istoku: “Kako ćemo obavljati intervjue i sastanke?”

D V

Sljedeći Xbox podržavaće 8K rezoluciju

V.R.

Fotografija Nvidia RTX 2070 Super grafičke karte

V.R.

Ostavite komentar