Republika Srpska / BiH Vijesti

Magla na području Kneževa

U kotlinama i uz rijeke niska oblačnost i magla mjestimično smanjuju vidljivost, a na području Kneževa vidljivost je zbog magle smanjena na oko 50 metara.

Uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama, većina putnih pravaca u RS je prohodna, a vozi se po pretežno vlažnim i klizavim kolovozima.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina skrećemo pažnju na učestale sitnije odrone. Savjetujemo opreznu vožnju prilagođenju stanju i uslovima na putu, te podsjećamo da je posjedovanje zimske opreme obavezno do 15. aprila.

Danas i sutra u vremenu od osam do 16 časova, zbog izvođenja bojevog gađanja na vojnom poligonu Manjača, doći će do privremene obustave saobraćaja na regionalnom putu R-411 Han Kola-Stričići. U vrijeme trajanja privremene obustave saobraćaj će se preusmjeriti na alternativni pravac: Han Kola-Ledenice-Stričići.

U većem dijelu FBiH saobraća se po mokrom ili vlažnom kolovozu.

Od danas se na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno, zbog radova na rekonstrukciji mosta na ulazu u Bugojno, obustavlja saobraćaj za putnička vozila. Za vrijeme radova putnička vozila koristiće alternativni pravac kroz naselja Kula i Kandija. Teretna vozila iznad sedam tona ukupne mase, kao i do sada, koristiće putni pravac Travnik-Donji Vakuf-Bugojno.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj, zatvoreni su granični prelazi Ivanica-Gornji Brgat i Novi Grad-Dvor (za vrijeme obustave, omogućen je prelazak pješaka i biciklista). Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Slične objave

Evropska komisija uslovljava Srbiju zbog Rusije

M.

Ratko Mladić nakon pregleda vraćen u pritvor u Sheveningenu

M.

Odlučeno: Švedska ponovo otvara slučaj Asanž, šta sad?

D V

Ostavite komentar