Magazin Showbiz

Poruka Džona Travolte i Keli Preston preminulom sinu: “Za moju slatku ljubav…”

Džon Travolta i Keli Preston su doživjeli najgori košmar svakog roditelja. Prošlo je deset godina otkako su izgubili sina Džeta koji je preminuo u 16. godini. Dječak se borio s autizmom, astmom i sindromom Kavasaki, rijetkom bolešću koja se ogleda u upali zidova srednje velikih i malih arterija, a preminuo je iznenada u januaru 2009. tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Naime, tinejdžer je udario glavom u kadu nakon što je doživio napad u njihovoj kući. Kako je slavni glumac nedavno priznao u razgovoru za USA Today, on i supruga su mislili da neće uspjeti da prežive tu tragediju.

Da je živ, Džet bi uskoro proslavio 27. rođendan, a upravo tim povodom je njegova majka odlučila da oda počast i njemu, ali i svoj drugoj djeci koja imaju autizam.

“Za moju slatku ljubav, Džeta… Ti si zauvijek u našim srcima”, napisala je Preston ispod crno-bijele fotografije na kojoj ona i njen suprug ljube sina.

Резултат слика за kelly preston instagram

Nju je na ovaj gest podstakla i činjenica da je april mjesec posvećen upravo podizanju svijesti o autizmu.

“Šaljem ljubav svoj prekrasnoj djeci s autizmom i divnim ljudima koji ih vole. Pružimo ljubav i poštovanje djeci s posebnim potrebama”, napisala je Keli i mnoge dirnula.

Резултат слика за john travolta and kelly preston and son

Iako se poznati par tokom života svog sina trudio da porodičnu intimu čuva što dalje od očiju javnosti i da krije činjenicu o poremećaju s kojim se bori njihov sin, sada nastoje da podignu svijest o svemu što dolazi s autizmom, ali i drugim medicinskim problemima s kojima se Džet suočavao.

Izvor: Index

Slične objave

Prije suđenja u Brusu Jutkine pristalice dijelile golišave fotke

Igor Mudrinić

Marvel otkrio ko je prva žena koja će držati Torov čekić

J K

Sandra Bulok i Kijanu Rivs otkrili: Slavni glumci priznali tajnu skrivanu 25 godina

V.R.

Ostavite komentar