Ex Yu Magazin

Milan Kalinić progovorio o tuči na derbiju!

Milan Kalić učestvovao je u tuči na košarkaškoj utakmici u hali “Pionir“, kada je došao u sukob sa jednim od navijača koji je napao njegovog prijatelja, a sve zbog mjesta koje je dotični navijač zauzeo, a koje je bilo namijenjeno glumcu Aleksandru Radojičiću. Glumac i voditelj je u “Novom jutru” kod Predraga Sarape objasnio kako je došlo do incidenta.

– Došao sam na utakmicu sam, kao i uvijek. Na svu sreću moj sin nije bio sa mnom. Dolazim u VIP dio, sjedio je čovjek na dvosjedu. Rekli su mu da nije njegovo mjesto i da se pomjeri jer je to mjesto za Acu Radojičića. On kreće da se ponaša bahato i primitivno, počne da psuje. On se okreće i udara Marka Pavlovića glavom i još nekoliko puta, ja sam krenuo da ga odbranim. On je krenuo i na mene – objasnio je Kalinić.

Čitavoj situaciji prisustvovao je i Dragan Šutanovac koji je pokušao da smiri Kalinića i da ga razdvoji od napadača. Glumac je objasnio i da mu nije bila namjera da izaziva incidente već da odbrani prijatelja.

– Šutanovac me je smirio, odreagovao sam impulsivno. Isto bih odreagovao. Puno komentara ima kakav primjer sam dao, uvijek sam protiv nasilja. Nisam davao na sebe. Ovo mi je prvi konflikt ovakve prirode u životu. Ovdje nije bilo drugog načina. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga – istakao je Milan i dodao ko mu je pružio podršku u teškim trenucima:

– Šta god da uradiš nije dobro. Velika je odgovornost svih. Niko me iz Zvezde zbog ovoga nije pozvao. Đorđe Gagić, košarkaš Partizana mi je poslao poruke podrške i hvala mu puno – završava Kalinić.
Svet

Slične objave

Pobjednik “Zvezda Granda” na divan način otkrio da čeka drugo dijete

J K

Fotka Rade Manojlović na početku karijere nije baš sjajna

J K

Karleuša u kombinaciji pola haljina, pola zadnjica

J K

Ostavite komentar