Magazin Showbiz

Anđelina jedva ima 40 kila i čudne navike

Anđelina Džoli, otkako je stekla svjetsku slavu, nosila je titulu jedne od najljepših žena na svijetu. Međutim, u posljednje vrijeme, drastična promjena imidža kao i životnog stila i te kako je ostavilo traga na njen izgled.

Osim što više ne ističe svoju ljepotu, počela je i da je gubi – napominju strani mediji, ističući drastičan gubitak kilograma i neobične navike u ishrani.

Džolijeva je i te kako zabrinula javnost kada se pročulo da ne teži više od 40 kilograma na visinu od 169 centimetara! Ona je tvrdila da je mršavljenje uslijedilo zbog stresa, kao i loših događaja na privatnom planu, međutim nema ko nije zinuo kada je vidio njen jelovnik.

Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja (eventualno uz žitarice), za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sječeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi na obrok ili dva.

Anđelina se redovno bavi jogom i kik-boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje – to se vidi na njenoj nježnoj liniji. Iako i dalje lijepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva ljepotica kakva je nekada bila.

Резултат слика за angelina jolie styling

 

Srbija danas

Slične objave

Miranda Ker spremna za bebu

J K

Pilula pomoću koje ”puštanje goluba” miriše na čokoladu, ljubičicu ili ružu

V.R.

Nakit Rite Ore vrijedan 3 miliona dolara zaboravljen u avionu

V.R.

Ostavite komentar