Košarka Sport

“Cijela sezona staje u jednu utakmicu”

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da cijela sezona “faktički staje” u treću utakmicu polufinalne ABA serije sa Partizanom.

Foto: Starsport

“Moramo svi da budemo fokusirani, bez obzira na to ko je na terenu, ko nije u igri. To je naš posao i to se očekuje od nas. Pokušaćemo da se pripremimo do sledeće utakmice. Cela sezona staje u tu treću utakmicu u ovom trenutku. Mislim da će biti veći pritisak, ali bio je prisutan i večeras. Igramo pred našim navijačima, svakako da moramo da pobedimo”, rekao je Lazić.

Partizan je pobedio Zvezdu sa 70:67 i izjednačio u polufinalnoj seriji ABA lige.

“Imali smo, više-manje, kontrolu utakmice do poslednja četiri minuta kada smo im dozvolili da se vrate, napravili su tu seriju i preokrenuli rezultat. Mislim da je bilo 12:5, što je zaista nedopustivo. Celu utakmicu smo bili u vođstvu ili na par poena zaostatka, bio je plan da kontrolišemo do kraja utakmice, ali nismo uspeli. Čeka nas treća utakmica. Ta četiri minuta smo dozvolili mnogo stvari, skokove u napadu… Ali, sve je to sastavni deo utakmice, nije smelo da se se desi, ali desilo se”, kazao je Lazić.

Treća, odlučujuća utakmica igraće se sledeće subote.

Slične objave

Olimpijakos se uzda u Milutinova

Z.K

“Novaku će biti teže, sada fizika dolazi do izražaja”

Z.K

Turci poslije Partizana: Nije nam dosuđen čist penal, malo 7 minuta nadoknade

V.R.

Ostavite komentar