Ex Yu Magazin

Splićani negoduju zbog koncerta Maye Berović

Regionalna muzička zvezda Maya Berović u subotu će održati veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, što je podijelilo Splićane. Radi se o prvom velikom koncertu sarajevske pjevačice u Hrvatskoj.

Svoj bes oko koncerta neki izrazili putem društvenih mreža pa je jedan komentator napisao: “Užas ko ovo dovodi i dopušta”, a drugi su složni da mladi nemaju muzičkog ukusa. Povela se i rasprava o tome je li Mayina muzika cajke ili pop, piše hrvatski Tabloid.

Bilo kako bilo, 32-godišnja sarajevska pevačica, koju nazivaju ‘bosanskom Beyonce’, nema razloga za brigu jer očito ima mnogo fanova koji će u subotu napuniti Arenu. Za 24sata Maya je otkrila detalje koncerta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

“Rado se vraćam u taj lepi grad, a moja misija je uvijek ista. Želim da to bude nezaboravna noć i sigurno ću ostaviti srce publici. Biće to pravi spektakl,” rekla je ona.

Pevačica je pritom otkrila i što misli o Severini s kojom ju često uspoređuju.

“Ona je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima posebnu harizmu kojom pleni. Slušala sam neke pesme s novog albuma, imam nekoliko svojih favorita koje slušam kad sam kod kuće. O popularnosti ne želim da sudim, mislim da svaka od nas ima svoju publiku i obe smo zasebne individue,” diplomatski je otkrila.

Slične objave

Kim Cattrall otkrila zašto više ne želi glumiti Samanthu Jones

J K

NASA lansira Artemidu: Prva žena na Mjesecu do 2024. godine

V.R.

Elton Džon tokom koncerta oštro osudio Veliku Britaniju!

Igor Mudrinić

Ostavite komentar