Mobilni svijet Tehnologija

Pojavile se Xiaomi Mi 9X specifikacije

Prošle nedelje, izveštaj XDA sajta je pomenuo tri nova Xiaomi uređaja, kodnih naziva pyxis, bamboo_sprout i cosmos_sprout. Sva tri modela imaju senzor otiska prsta u ekranu, a “sprout” verzije su deo Android One linije. Ovo sugeriše da bi se mogli pojaviti kao Xiaomi Mi A3 i Mi A3 lite. To nam ostavlja “pyxis”, koji bi trebalo da bude naredni Xiaomi X telefon, a sada su se pojavile specifikacije za navodni Mi 9X model.

Prema procurelim informacijama, Xiaomi Mi 9X će imati 6.4-inčni FHD AMOLED displej, 32MP selfi kameru i senzor otiska prsta u ekranu. Pokretaće ga Snapdragon 675 čipset, uparen sa 6GB RAM-a i 64GB prostora za skladištenje podataka.

Telefon će na poleđini imati sistem sa tri kamere (48MP glavni senzor, 13MP širokougaoni i 9MP telefoto). Kada je u pitanju softver, telefon će koristiti Miui 10 interfejs, koji dolazi preko Android 9 Pie platforme. Baterija je kapaciteta 3300mAh i podržava 18W brzo punjenje.

Očekuje se da će Mi A3 model imati slične karakteristike kao Mi 9X, s tim što će Mi A3 verovatno imati nižu rezoluciju ekrana i slabiji čipset. Očekivana početna cema Mi 9X telefona je oko 220 evra, a trebalo bi da se pojavi tokom aprila.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Microsoftov novi Windows Terminal je dostupan za Windows 10

V.R.

Windows 10 u borbi protiv nebezbjednih Wi-Fi mreža

D V

Cijene DRAM-a bi mogle biti niže za 25% do kraja godine

V.R.

Ostavite komentar