Magazin Showbiz

Mediji optužuju Hailey da je napala Bieberove fanove, iako ih nije ni spomenula

Brak Hailey i Justina Biebera je omiljena tema medija, zbog čega se na portalima šire lažne vesti o problemima u njihovoj vezi.

To očigledno nije bilo dovoljno, pa su odlučili da stvore dramu između nje i brojnih vernih fanova slavnog pevača.

Naime, nedavno je počeo da se širi intervjuu u kojem je Hailey navodno napala Justinove fanove, nazivajući ih posesivnim klincima, iako ih zapravo ona nije ni spomenula.

Intervju, koji mediji citiraju, je intervjuu koji je Hailey dala za Cosmopolitan zajedno sa drugaricom Kelijom Moniz, sa kojom promoviše novu ROXY Sister kolekciju.

Tokom intervjua, Kelia je pričala o društvenim mrežama, sa naglaskom na Instagram, objašnjavajući da danas sve više mladih koristi ovu platformu kako bi idolizovali neznance i pokušali da promene sebe. Tada se uključila i Hailey, koja je izjaivla:

Problem je što ta deca postaju posesivna prema ljudima. Ako misle da su oni povređeni, i oni će se osećati povređenima. Misle da znaju te ljude, koji su poznati samo zato što je njihov život javan. To je ono što me najviše pogađa i nervira.

Hailey ni u jednom trenutku nije spomenula ni svog supruga ni njegove fanove, a potom je dodala i:

Mislim, ti me ne znaš. Ne znaš njega. Ne znaš nju. Ne znaš te ljude stvarno. Ono što je najuvrnutije jeste što u svojim glavama oni kreiraju scenarije misleći da znaju šta se dešava, ili kako bi trebalo da se desi. Mogu samo da kažem, to je tako glupo. To je tako glupo.

Ona je otkrila i kako se bori sa negativnim komentarima, koji su postali sastavni deo društvenih mreža:

Ne čitam komentare. I dalje te dotiče do neke tačke. Ali moraš da treniraš mozak tako da te ne dotiče. Ja ne znam te ljude. Oni ne znaju mene. Oni nisu deo ni mog života ni moje veze. Ljudi mogu biti zli, a ako ne želiš da te dotiču, onda nemoj da čitaš šta pišu.

Slične objave

10 fotografija koje dokazuju da je svijet odavno lud

J K

Poštu već mjesecima raznose samovozeći kamioni, a to niko nije znao

J K

Strejsend izazvala buru kritika zbog komentara o Majkl Džeksonu

V.R.

Ostavite komentar